duminică, 18 decembrie 2016

Caravana Coca Cola 2016,Bucuresti.

Ca in fiecare an,si in aceasta iarna Coca Cola va continua sa ofere noi motive de bucurie si clipe magice prin Caravana Coca Cola ,asadar Mos Craciun va trece si prin Romania in perioada 8-27 decembrie si va poposi in 10 orase.
Orasele care il vor gazdui pe Mos Craciun si caravana Coca Cola sunt urmatoarele :Brasov,Timisoara,Cluj, Constanta ,Iasi, Galati, Buzau ,Sibiu,Craiova si Bucuresti.
Teaseul Caravanei Coca Cola este urmatorul:    
Brasov-2 – 3 DECEMBRIE-PIATA SFATULUII

Timisoara-– 6 DECEMBRIE-INTRAREA IN PARCUL CENTRAL

Cluj-8 – 9 DECEMBRIE-POLUS CENTER-

Constanta- – 10 DECEMBRIE-CITY PARK MALL

Iasi-12 – 13 DECEMBRIE-PALATUL CULTURII

Galati-12 – 13 DECEMBRIE-TARGUL DE CRACIUN

Buzau-15 - 16 DECEMBRIE-PIATA DACIA

Sibiu--18 - 19 DECEMBRIE-SIBIU SHOPPING CENTER

Bucuresti-19 DECEMBRIE-ATHENEE PALACE HILTON

Craiova-21 – 22 DECEMBRIE-ELECTROPUTERE MALL

Bucuresti -23 - 27 DECEMBRIE-PIATA UNIVERSITATII

Caravana Coca Cola a devenit o traditie si este cunoscuta in intreaaga lume ,clipurile sau imaginile care il au pe Mos Craciun alaturi de masinile luminate de la Coca Cola nu pot fi confundate cu nici un alt brand,si parca nu este Craciun  fara o reclama la Coca Cola,sau sticla contur nu are acelasi farmec ca si cea cu Mos Craciun pe eticheta .
Anul acesta vor fi printre numeroasele surprize oferite de organizatorii acestei caravane ,un Pop-up Store cu obiecte de colectie si accesorii inedite ,vor putea fi facute si doua poze ,una cu Mosul si elfii lui si una alaturi de cei dragi cu care veti merge ,se va putea deasemeni calatori si cu sania lui Mos Craciun ,si asta desigur virtual.
Avand in vedere ca in  fiecare zi milioane de oameni din intreaga lume aleg Coca Cola  si nimic nu se compara cu gustul rece al acestei bauturi racoritoare ,eu zic ca merita sa incercati sa mergeti sa intalmiti caravana Coca Cola .
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.