marți, 20 aprilie 2010

Campionatul Mondial de Hochei ,Grupa A,divizia I,Tilburg 2010.


In perioada 19.04.2010-25.04.2010,se desfasoara Campionatul Mondial la Hochei pe Gheata ,din grupa valorica A,divizia 1,aceasta grupa este gazduita de orasul olandez Tilburg.
Meciurile de hochei vor avea loc pe IJssportcentrum,Tilburg,Olanda,
din aceasta grupa fac parte echipele : Austriei, Japoniei, Lituaniei,Olandei,
Serbiei si Ucraina.
                        
In prima partida gazduita ieri de patinuarul IJssportcentrum,din Tilburg ,echipa Ucrainei a invins echipa Letoniei cu scorul de 12-5.
In cea de-a doua partida dintre Austria si Serbia ,scorul de 13-0,pentru austieci spune cam totul despre aceasta partida ,de mentionat faptul ca echipa Austriei vine in aceasta grupa dupa retrogradarea din grupa de top din care fac parte cele mai bune 16 echipe nationale de hochei pe gheata din lume,grupa de top programata sa inceapa pe data de 7.05.2010, in Germania si gazduita de trei orase :Koln,Mannheim si arena din Gelsenkirchen,stadionul celor de la Shalke 04 ,7 Mai o data cu multa istorie pentru cei din Romania ,si pentru suporterii celei mai titrate echipe din fotbalul romanesc, echipa Steaua Bucuresti.
In ultima partida din data de 19.04.2010, si anume meciul cu numarul trei s-au intalnit echipele Olandei si Japoniei ,meci in care echipa Olandei a pierdut cu scorul de 3-1,tara gazda nu a reusit sa se impuna in meciul disputat cu Japonia.