marți, 9 martie 2010

Sport Club Miercurea Ciuc in finala, sezonul 2009/2010.

Sport Club Miercurea Ciuc s-a calificat în finala Campionatului Naţional, după ce s-a impus şi în partida a treia a semfinalelor în faţa celor de la Progym Gheorgheni. Campioana României a cîştigat cu scorul de 8-0 (1-0, 3-0, 4-0). În precedentele întîlniri, S.C Miercurea Ciuc se impusese cu 12-1 şi 12-2. Semifinalele s-au disputat după sistemul "cel mai bun din cinci partide". Meciul de duminică trebuia să se dispute vineri, dar din cauza generatorului de curent al patinoarului care nu a functionat , aceasta a fost reprogramată.
Nu mai este pentru nimeni o supriza ca finala va fi intre cele doua echipe de hochei care isi disputa atat cupa cat si campionatul de multi ani ,asadar finala va fi intre Steaua Rangers si S.C Miercurea Ciuc .
Finala se dispută după "sistemul cel mai bun din şapte meciuri", primele partide urmînd a se disputa pe 14 şi 17 martie,prima partida cea din data de 14 martie ,se va disputa cu incepere de la ora 17:30, pe patinuarul celor de la S.C Miercurea Ciuc , partida din data de 17 martie va fi pe patinuarul ''Mihai Flamaropol'', din Bucuresti.