duminică, 21 martie 2010

Steaua Rangers a invins la Miercurea Ciuc, in meciul 4 al play-offului din campionatul Romaniei, la hochei pe gheata.

Steaua Rangers a invins azi la Miercurea Ciuc ,pe patinuarul Vakar Lajos pe actuala campioana a Romaniei la hochei pe gheata si anume pe S.C. Miercurea Ciuc ,cu scorul final de 1-0,un scor cam neobisnuit la un meci de hochei ,singurul gol fiind marcat de Nicuşor Luşneac în repriza a doua.
Partida a fost destul de echilibrata si cu multe faze de gol de ambele parti dar stelisti au aratat ca pot sa se mobilizeze atunci cand este cazul si la indicatile antrenorului jucator canadianul Cam Severson, care si-a facut cu aceasta ocazie si debutul ca antrenor in Romania.
Stelistii au stricat  sarbatoarea ciucanilor care au jucat cu trofeul pe ''masa '' dupa ce aveau un avantaj de 3-0 ,acum scorul este de 3-1 in favoarea ciucanilor si ei vor putea in orice partida castiga titlul de campionii , ciucanii mai au nevoie de o singură victorie pentru a-şi trece în cont al 12-lea titlu de campioană,urmatoarea partida este programata la Bucuresti, pe 24 martie, de la ora 20:30, (în direct la GSP TV).

Istoria celor două cluburi este dezechilibrată în ceea ce priveşte numărul de titluri pe care le are fiecare echipă, Steaua a adunat 41 de trofee, în timp ce SC doar 11.
Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus şi în meciul al treilea al finalei Campionatului Naţional. Campioana României a cîştigat cu scorul de 4-2 (1-1, 0-0, 3-1) în faţa celor de la Steaua Rangers. Golurile partidei au fost marcate de Szocs Szabolcs, de Mikko Niinikoski, de Zsolt Molnar (2 reuşite) pentru SC, iar pentru Steaua au înscris Evgheni Pisarenko şi Andrei Butcinov.
Steaua a deschis scorul în minutul 3, prin Evgheni Pisarenko. Avantajul stelistilor pe tabela de marcaj nu a durat decât două minute, pentru că omul de gol al "ciucanilor", Szőcs Szabolcs a adus egalitatea.
Repriza a doua, lipsită de goluri, a fost marcată de numeroase eliminări, de ambele părţi, la un moment dat ajungându-se la 3 contra 3 pe gheaţă.
Mult mai echilibrată şi mai spectaculoasă, ultima parte a partidei a fost şi cea mai bogată în goluri. Astfel, în minutul 45:56, Sport Club preia pentru prima dată conducerea, prin golul reuşit de Molnar Zsolt. Trei minute mai târziu, Andrei Butochnov readuce egalitate şi jocul se relansează. Cei care marchează sunt însă ciucanii prin Nikko Niinikosky. Finlandezul urmăreşte perfect un puc respins în faţă de portarul stelist Catrinoi şi înscrie, aducându-şi echipa pentru a doua oară în avantaj. Forţând egalarea, Steaua scoate portarul, iar Molnar Zsolt stabileşte scorul final cu câteva secunde înainte de sfârşitul meciului, marcând în poarta goală.
Desi au pierdut in meciul cu numarul 4 ,echipa din Miercurea Ciuc are totusi prima sansa la titul de campioana ,ma bucur ca totusi Steaua Rangers a aratat ca se poate si a mai taiat elanul ciucanilor ,as vrea sa vad la Bucuresti un public care sa incurajeze echipa ,sa vad o echipa schimbata in bine care sa arate ca stiu sa joace hochei nu sa patineze pe langa puc cum au facut-o in primele doua partide ,m-am saturat sa vad cum se pierd meciuri si datorita unor jucatori care sant prea individualisti si care parca abia asteapta sa se termine o repriza,eu cred ca jucatorul canadian le va schimba mentalitatea acestor jucatori si va reusi sa aduca echipa Steaua acolo unde ii este locul adica pe primul loc .
Victorie, Steaua Rangers !