sâmbătă, 27 martie 2010

Ciucanii au petrecut pe intreg traseul pana acasa .

Campioana României la hochei, Sport Club, a avut parte de o noapte lungă , după ce a cucerit pentru a 12-a oară titlul naţional .
Plecaţi din Bucureşti joi seara, în jurul orei 23:00, elevii suedezului Ulf Weinstock au ajuns acasă, la Miercurea-Ciuc, abia spre dimineaţă, după ce au făcut câteva opriri forţate, la Sfântu Gheorghe, Băile Tuşnad, dar şi în câteva sate.
Aşteptaţi cu palincă şi slănină de zeci de oameni din localităţile pe unde au trecut cu autocarul, "ciucanii" le-au prezentat acestora trofeul, au gustat din meniul tradiţional şi au sărbătorit cu zarvă. "A fost foarte emoţionant, pentru că sunt oameni pe care nu îi ştii, nu prea te întâlneşti cu ei, să îi vezi pe toţi stând până noaptea târziu să se bucure cu tine...", a mărturisit Gal Sandor, secundul de la Sport Club. Iar tocmai pentru a le mulţumi celor ce i-au sprijinit, oficialii harghiteni le acordă prilejul fanilor să scoată crosele împotriva favoriţilor, într-un meci inedit în care echipa Sport Club va întâlni azi, de la ora 17:00, la Patinoarul "Vakar Lajos", o echipă a suporterilor.
Petrecerea de titlu va fi amânată cu aproape o lună, pentru că, marţi, câţiva dintre jucători se întorc la Bucureşti, fiind convocaţi la naţională.