sâmbătă, 6 martie 2010

Steaua Rangers prima in finala la hochei pe gheata sezonul 2009/2010 .

Steaua Rangers s-a calificat în finala Campionatului Naţional, după ce a învins şi în partida a treia a semifinalelor pe SCM Fenestela Braşov. Bucureştenii au cîştigat partida de la Braşov cu scorul de 5-2 (1-0, 1-1, 3-1). Pentru Steaua au marcat Emelianenko (2) şi Zabludovski (3), iar pentru brasoveni Zsombor şi Tanko. Semifinalele s-au disputat după sistemul "cel mai bun din cinci partide". Steaua s-a impus în faţa celor de la Braşov cu  scorul de 3-0, la partide În cealaltă semifinală, meciul trei al întîlnirii dintre Progym Gheorgheni şi SC Miercurea Ciuc a fost amînat din caza unor probleme la patinoarul din Gheorgheni, problema se pare era legata de un generator de curent .Sport Club Miercurea Ciuc conduce cu 2-0 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica in finala. Primele partide ale finalei se dispută pe 14 şi pe 17 martie. Finala se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".
"Vom vedea ce hotârăre se va lua, ori vom câştiga la masa verde, ori se va rejuca meciul. Ne pare rău de acest incident, am fi vrut să terminăm mai repede cu această fază a semifinalelor, însă pana de curent a afectat întreg oraşul Gheorgheni" a declarat Sandor Gal, antrenorul secund al Sport Club-ului.
Al treilea meci al semifinalei dintre Progym şi Sport Club a fost reprogramat pentru data de 7 martie, la ora 17:30, la Gheorgheni.