miercuri, 17 martie 2010

S.C Miercurea Ciuc este aproape campioana in sezonul 2009/2010

Daca mai era nevoie sa se confirme ca echipa Steaua Rangers nu are nici un fel de pretentie la titlul de campioana, si nici nu poate fi vorba ca aceasta echipa sa fie campioana Romaniei la hochei pe gheata s-a confirmat marti seara pe patinuarul Mihai Flamaropol, din Bucuresti.
Un patinuar aproape gol unde nu puteai spune ca se disputa un meci de play-off si mai mult un meci de antrenament .
Sport Club Miercurea Ciuc a cîştigat şi al doilea meci al finalei Campionatului Naţional şi conduce cu scorul general de 2-0. Campioana României a învins marţi cu 5-2 (1-1, 2-1, 2-0) pe Steaua Rangers .
Golurile partidei au fost marcate de Csanad Virag, Jozef Hruby, Szabolcs Szocs şi Levente Hozo (2 reuşite) pentru SC şi Cameron Severson şi Viorel Nicolescu pentru Steaua Rangers.
Jucatori echipei din Miercurea Ciuc au aratat ce inseamna jocul in echipa un lucru pe care antrenorul stelistilor probabil nici nu a auzit el find unul care in trecut juca foarte individual ce sa spun mai mult decat ca nu prea mai are ce arata in hochei ,nu va avea rezultate atata timp in care nu face nimic sa impuna jucatorilor pe care ii antreneaza un joc in viteza si colectiv ,cred ca de acum inainte va trebui sa ne obisnuim ca titlul de campioana va merge la Ciuc in urmatori ani ,domnul Cristian Carlan mai mult vorbeste decat sa faca ceva constructiv pentru echipa in afara de schimbarea numelui si obtinerea unor conditi mai bune pentru jucatori nu se vede nimic si mai este mult pana ca jucatori stelisti sa devina adevarati rangeri .
Partida din 19 martie va fi pe patinoarul ”Vakar Lajos”,în tribune sunt aproape 2000 de locuri. Grupul de statuete din faţa patinoarului este opera sculptorului Tőrös Gábor.