sâmbătă, 27 martie 2010

Steaua Rangers castiga si in meciul cu numarul cinci fortand egalarea

Partida din data de 24.03.2010 a pornit de la scorul general de 3-1 la partide disputate din cele patru,ciucani aveau nevoie de un succes la Bucureşti pentru a deveni campioni,meciul cinci al finalei a fost disputat si in afara ghetii si anume conducerea Stelei a contestat vizele medicale ale ciucanilor şi faptul că trei jucători de la S.C Miercurea Ciuc au evoluat fără a avea legitamaţii.
Sesizarea celor de la Steaua a fost analizată de către Comisia de Disciplină a FRHG care a decis că vizele medicale sînt valabile în baza unei legi din 2003, care prevede ca în cazul în care în judeţul în care nu există un centru de medicină sportivă, vizita medicală să fie făcută de un medic generalist. "Vizele sînt perfect legale", a spus preşedintele Comisiei de Disciplină a FRHG, Andrei Csiki. si astfel s-a pus capat unor contestati inutile zic eu ,pentru ca si cu cei trei si fara ei Steaua trebuia sa arate ca are un lot competitiv care poate castiga un meci de hochei.
in prima repriză nu s-a întmplat nimic din punct de vedere al golurilor si nici al fazelor de joc cele doua echipe fiind foarte prudente in aparare si atacand mai putin .
In repriza a doua ,  asa cum nu se mai întîmplase în meciurile precedente, ciucani au deschis scorul. Ciucanii au început să spere că vor pune capăt "trilogiei" după golul lui Szocs şi mai ales după ce au făcut 2-0, prin reuşita lui Niinikoski. Steaua a punctat şi prin Viorel Nicolescu, în repriza a doua, păstrînd speranţe pentru repriza a treia a partidei.

Victoria a fost adusă de Butocinov. Cu reuşitele sale, stelistul a dus finala în meciul cu numărul şase, A fost o partidă în care cele două echipe au reuşit să finalizeze fazele in superiorităţile numerice, patru goluri din cele cinci ale partidei fiiind marcate din astfel de situaţii.cu ajutorul intregi echipe si prin  cele doua goluri din finalul partidei al lui Butocinov ,stelisti castiga meciul numarul cinci cu scorul de 3-2,dupa spectaculoasa revenire de la 0-2 ,ciucani ramanand sa spere pentru urmatorul meci cu numarul 6 la cel de-al 12 titlu de campioana nationala la hochei pe gheata din campionatul Romaniei.