miercuri, 27 ianuarie 2016

Aoc si Philips lideri europeni in domeniul monitoarelor .

AOC şi MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, și-au atins scopul de a deveni lideri pe piața europeană de monitoare.
Cele doua companii AOC şi MMD (Monitoare Multimedia),sunt subsidiare ale companiei chineze TPV cu sediul in Hong Kong, aceasta companie TPV este cel mai mare producător de display-uri LCD TFT din lume.

TPV are cinci fabrici în China, două în Brazilia, una în Polonia și una în Rusia, și vinde produsele sale la nivel mondial.
AOC și Philips au atins o cotă de piață de 15% din totalul pieței de monitoare din Europa, în trimestrul al 3-lea al anului trecut .
Pe piata de desfacere din Europa de Est ,compania Philips a inregistrat o crestere de 50% ,si avand o cota de piata de 16%,datorita acestui fapt  compania Philips se claseaza pe primul loc in vanzarea de monitoare pentru pc.
Monitoarele Philips sunt foarte apreciate si in Romania ,unde compania Philips a reusit sa devina lider de piata ,cu un total de 21 de procente din cota de piata.
Cele două companii,AOC si Philips ,au atins impreuna o cotă de piață de 34 de procente în cel de-al treilea trimestru al anului 2015.
Unul din trei monitoare vândute în România aparține unuia dintre brandurile AOC sau Philips.


O contribuție importantă la acest succes îi aparține segmentului de monitoare cu display mare, care a crescut cu mai mult de cinci procente în total.
Cu o creștere de mai mult de 30 de procente, cele două branduri AOC sau  Philips.,au obținut rezultate semnificative pe acest segment.
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în anul 2009 ,si este partenerul  de brand al Philips.
“În ceea ce privește cele două branduri AOC și Philips, ne concentrăm în permanență pe inovație și pe nevoile consumatorului. Suntem specialiști în tehnologii de display, setăm trendurile și suntem mereu în frunte când noi categorii și soluții dau un impuls pieței. De exemplu, prin lansarea monitorului de 40 de inch cu rezoluție 4k am demonstrat ADN-ul nostru inovator.
De asemenea, monitoarele cu ecrane de dimensiuni mari, cu QHD și rezoluție 4K, soluții ergonomice și prietenoase cu utilizatorii sunt doar câteva exemple ale dorinței noastre de a inova industria.
Rezultatul constă într-o cotă de piață care ne face mândri și care evidențiază faptul că am ales strategia corectă”,a declarat Thomas Schade, vice președinte în cadrul AOC și MMD Europa.