duminică, 17 ianuarie 2016

Despre Carti Online .

In ultima perioada de timp ,datorita tehnologiei care avanseaza intr-un ritm alert ,timpul dedicat diverselor activitati si deasemeni dedicat in mare parte jocurilor pc sau emisiunilor tv,navigarea pe internet sau socializarea pe diverse retele de socializare , foarte putine persoane mai au timpul sau posibilitatea de a citi in modul clasic ,insa cititul nu a fost abandonat si spun asta pentru ca sant foarte multi , care prin accesarea diverselor site-uri isi iau gratis sau contra cost carti in diverse formate pe care apoi le citesc pe gadgeturile lor de ultima ora sau pe pc ori laptop.
Nu spun ca acest fapt de a citi online, sau de a citi o carte in format electronic PDF,ePub sau Word ,este ceva rau sau bun ,dar ofera avantajul ca poti descarca o multime de carti pe care apoi le poti lua cu tine oriunde .
Cartea in formatul clasic nu prea se poate compara cu o bibloteca virtuala de mii de carti pe care o poti avea cu tine oriunde te duci ,bibloteca virtuala mai are avantajul ca nu ocupa spatiu ,recunosc ca cititul in modul clasic nu poate fi inlocuit cu nimic.
Cititul cartilor online este o alternativa  fata de cititul clasic ,si o metoda prin care literatura incearca sa se adapteze la tehnologia moderna din ziua de azi .
Pentru iubitorii de literatura sau de citit  in general recomand cateva site-uri de unde pot sa descarce gratuit sau contra cost ,carti din diverse domenii.
Am observat lipsa cartilor in limba  franceza ,pentru cei care cunosc aceasta limba si doresc sa citeasca carti in diverse  formate, iata si doua site-uri de unde pot descarca  carti in limba  franceza .