joi, 7 ianuarie 2016

Audi Fit Driver.

Compania germana auto Audi,a prezentat la CES 2016,(Consumer Electronics Show-care are loc in perioada 6-9 ianuarie 2016,in Las Vegas),un nou concept dedicat tuturor celor care vor dori sa conduca mai sanatos ,noul concept de genul fitness tracker este numit simplu Audi Fit Driver.
Iar daca in industria auto se lucreaza intens la noi solutii  pentru ca noile tipuri de automobile sa fie mai nepoluante si se merge pe implementarea in ultima perioada de motoare electrice si sisteme de conducere care sa fie autonome ,iata ca si compania germana de automobile a deschis drumul pentru un nou concept care sa aiba grija de conducatorul auto.
Audi a precizat ca va dota noile modele cu acest concept numit Audi Fit Driver ,care se bazeaza pe senzori de fitness care pot masura ritmul inimii si temperatura corpului ,el poate deasemenea sa analizeze informatiile din trafic ,pentru a compara stilul de condus cu autoturismele aflate in trafic,acest sistem va coordona si scaunul inteligent pentru a face masaj si a detensiona conducatorul auto.
Audi Fit Driver va indica si tragerea pe partea dreapta pentru cateva momente de odihna in cazul cand traficul este blocat ,in cazul problemelor de sanatate cum ar fi un infarct  el va suna automat la numarul indicat pentru urgente medicale .
Noua deviza a companiei germane este" My Audi cares for me" ,adica "Audi are grija de mine" .
Audi Fit Driver va deveni incepand din acest an un insotitor de drum care are grija de cei vor  care conduce noile  autoturismele ale companiei Audi.
Noul concept de la Audi ,este proiectat sa ajute si sa cunoasca starea de sanatate a conducatorului auto ,acesta va avea o bratara smartwatch care va monitoriza in permanenta ritmul cardiac si temperatura corpului ,datorita senzorilor cu care vor fi echipate noile automobile se vor oferi date despre conditiile de trafic si mediul inconjurator .
Audi Fit Driver este conceput pentru a oferi experienţa optimă de condus, personalizată pentru fiecare şofer, în funcţie de starea în care se află, acesta putând oferi un masaj prin scaunul inteligent , control al temperaturii, şi ajustarea iluminatului din interior
Noile automobile Audi ,vor avea capacitatea de a reduce nivelul de stres al conducatorului auto ,si de a imbunatati concentrarea la trafic ,Audi Fit Driver la detectarea unui nivel mare de stres va porni un video tutorial despre modul in care se poate regla respiratia,deasemenea acorda asistenta in timpul sofatului si are si functi de pilotare al autoturismului ,in situatii extreme de accident sau detectarea unei stari grave de sanatate va aplela automat numarul de urgenta prin sistemul eCall.
Audi garanteaza ca datele personale care vor fi colectate prin noul concept ,nu vor fi facute publice fara accordul conducatorilor auto.