sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Vintager.

De la aparitia primei fotografii ,de acum aproape 170 de ani ,intodeauna s-a dorit ca  fotografia realizata sa fie cat mai bine reprodusa si sa retina cat mai multe detalii ,iata un program de editat fotografii care poate reda in profunzime anumite detalii si deasemeni ne poate face fotografiile sa para ca si cum ar fi fost realizate in secolul trecut .
Vintager ,este un program de editat fotografii digitale si este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, spatiul pe care il ocupa este de doar 15 MB.
Acest program de editare foto este gratuit ,si este foarte usor de lucrat cu el ,acesta include 16 filtre si efecte vintage personalizabile ,ele sunt:Sunset, Fella, Rose, Mint, Pine, Spring, Rainbow, Malaga,Sand, Noir, Blossom, Coconut, Flow, Billie, Candela și Lotus.
Programul Vintanger poate fi descarcat gratuit de la :http://www.exeone.com/vintager
Programul Vintager ,dispune si de cadre si rame ,deasemenea se poate aplica efectul vintage  pentru obtinerea unui aspect vizual ca cel al fotografiilor foarte vechi din trecut .
Fotografile se incarca prin butonul din stanga sus al interfetei programului ,si exista posibilitatea de a adauga fotografiile direct din folderul in care sunt prin tragerea lor cu mouse-ul si punerea lor in editorul de imagine al programului .
Se poate realiza deasemenea si cresterea sau descresterea contrastelor sau controlul luminozitatii ,asta in cazul fotografiilor subexpuse sau care au fost facute in unele cazuri cu o luminozitate destul de mare .
Cuvantul Vintage a aparut in urma cu ceva timp si se traduce in aproape orice limba ca ceva vechi sau care are un aer destul de vechi iar in cele mai multe cazuri acesta face referire la un produs ,obiect sau idee.
Cu programul Vintager puteti realiza fotografii destul de reusite care sa aiba o patina a timpului si care sa  para ca au fost realizate cu mult timp in urma ,pot sa aiba acea imagine de secol trecut ,chiar daca acele fotografii au fost realizate recent .