luni, 25 ianuarie 2016

AIMP-player audio.

Pentru cei care nu reusiti sa gasiti un inlocuitor mai vechiului player Winamp, sau folositi un player audio care nu este asa de complex ,puteti folosi in viitor playerul audio AIMP,sau Artem Izmaylov Media Player,acest player este gratuit atat pentru versiunile de Windows cat si pentru sistemul Android,acest player a fost creat de un programator rus ,Artem Izmaylov care a lansat prima sa versiune de player acum aproape 10 ani ,adica la 8 august 2006,de atunci el a fost inbunatatit de o intreaga echipa de programatori rusi.
Playerul audio AIMP ,reda diferite efecte audio iar sunetul poate fi reglat pe anumite frecvente prin egalizatorul grafic integrat ,are optiuni avansate de mixare ,poate de exemplu mixa doua melodii consecutive,dispune de un editor avansat de taguri ,convertor de fisiere media , dispune si de o multime de setari care pot fi facute pentru a personaliza playerul audio .
Playerul AIMP poate reda diverse tipuri de fisiere audio ,de exemplu fisiere tip MP3,AAC(Advenced Audio Coding ),Dolby AC-3,Opus,Speex,Windows Media ,Ogg,Apple Lossless,FLAC,WAW,CD-DA.TAK,TTA.DTS.MP1,MP2,Musepack ,Optim FROG,MIDI,WavPack ,MOD,MultiTracker Module,S3M si Fasttracker2 Extended Module.

AIMP poate suporta interfetele audio DirectSound ,Audio Stream Input/Output ,WASAPI ,foloseste procesarea pe 32 de biti pe un egalizator de 18 benzi ,deasemenea are integrate efecte sonore ca: Reverb,Flanger ,Chorus,Pittch Tempo ,Echo are Speed Bass ,si Voice Remover .
AIMP poate reda radiouri care emit pe internet , posturile radio se pot inregistra in  formate  precum WAW, Vorbis, AAC sau MP3.
Acest player audio poate fi descarcat gratuit atat pentru versiunea Windows cat si pentru sistemul Android de la acest link :http://www.aimp.ru/
Playerul audio AIMP poate reda fisiere audio de pana la 250 de MB ,direct din RAM ,are o interfata multi -lingvistica,taste rapide de comenzi ,sistem de cautare fisiere in libraria audio ,suport de extensii plug-ins si skin-uri ,si dispune si de desteptator care poate inchide automat pc-ul .
Pentru descarcarea de skinuri si personalizarea  playerului asa cum doriti puteti descarca gratuit de aici :http://trickvilla.com/ sau http://www.aimp.ru.