miercuri, 17 mai 2017

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata-Divizia de Top -Köln si Paris 2017, Danemarca invinge Italia si Franta invinge Slovenia in ziua cu numarul 11.

In ziua cu numarul 11 ,in cadrul  Campionatului Mondial de Hochei pe gheata ,s-au disputat patru partide cate doua din fiecare grupa A-Köln si B-Paris .
Iata si rezultatele acestor partide disputate in data de 15 mai 2017,in cele doua orase gazda ale Campionatului Mondial de Hochei pe gheata -Divizia de Top .
In grupa A-Köln,pe patinoarul Lanxess Arena in prima partida disputata echipa Danemarcei a invins echipa Italiei cu scorul final de 2-0(0-0)(0-0)(2-0).
                                
                             sursa video :YouTube
Golurile echipei Danemarcei au fost inscrise de catre :numarul 43.Hardot Nichlas si numarul 93.Regin Peter in minutul 58.47.
                                
In partida cu numarul 2 din grupa A ,echipa Rusiei a invins echipa Letoniei cu scorul final de 5-0(2-0)(2-0)(1-0).
                                
                              sursa video :YouTube
Pentru echipa Rusiei au inscris :numarul 55.Kiselevich Bogdan in minutul 12:10,numarul 7.Telegin Ivan ,in minutul 18:41,numarul 90.Namestnikov Vladislav in minutul 20:57,numarul 86.Kukerov Nikita in minutul 39:00,si numarul 77.Belov Anton in minutul 53.17.
In grupa B-Paris ,pe patinoarul AccorHotels Arena in prima partida echipa Canadei a invins Norvegia cu scorul final de 5-0 (2-0)(2-0)(1-0).
                               
                             sursa video :YouTube 
In partida cu numarul doi din grupa B,echipa gazda Franta a invins echipa Sloveniei cu scorul final de 4-1(0-0)(2-0)(2-1),
                                 
                               sursa video :YouTube
Aceasta a fost ultima partida disputata la acest Campionat Mondial ,echipa Frantei a acumulat doar 10 puncte din 7 partide disputate si a ocupat doar locul 5 in grupa B.,de mentionat ca se califica in Sferturile de finala doar primele patru echipe din fiecare grupa ,partidele se joaca sistem incrucisat ,din cele doua grupe A si B.
Echipa Sloveniei a ocupat locul 8 in grupa B cu doar 1 punct din 7 partide disputate ,alaturi de echipa Italiei care a ocupat acelasi loc 8 in grupa A ,cu doar 1 punct din 7 partide disputate ,au retrogradat in esalonul secund,echipele nou promovate in Divizia de Top sunt Austria si Coreea de Sud ,care vor evolua anul viitor in Campionatul Mondial -Divizia de Top care se va desfasura in Danemarca .