miercuri, 10 mai 2017

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata-Divizia de Top -Köln si Paris 2017, Danemarca invinge Slovacia si Franta invinge Elvetia la lovituri de departajare , in a cincea zi de competitie .

Ieri in a cincea zi de competitie la Campionatul Mondial de Hochei pe gheata s-au disputat alte patru partide ,cate doua in fiecare grupa ,A-Köln si B-Paris .
S-au inregistrat urmatoarele rezultate :
In grupa A ,la Köln pe patinoarul Lanxess Arena in prima partida s-au intalnit echipele Italiei si Letoniei ,aceasta partida a fost castigata in timpul regulamentar de joc de echipa Letoniei cu scorul final de 2-1(1-1)(0-0(1-0),o partida destul de echilibrata si doar repriza a treia a decis castigatoare acestei partide ,prin golul decisiv inscris de numarul 25.Dzerins Andris in minutul 58:41 ,cu doar aproape un minut pana la terminarea timpului regulamentar de joc si intrarea in Overtime.
                            
                         sursa video :YouTube
In a doua partida disputata la  Köln ,s-au intalnit echipele Slovaciei si Danemarcei ,partida castigata in a doua repriza de overtime de catre echipa Danemarcei ,care a castigat aceasta partida cu scorul final de 4-3 (1-0)(2-0)(3-0)(0-0)(1-0),aceiasi situatie ca si in partida dintre Finlanda si Cehia ,numai ca de aceasta data au castigat cei care au condus timp de doua reprize ,si aici ma refer la echipa Danemarcei ,care desi a condus timp de doua reprize a fost egalata in repriza a treia de catre echipa Slovaciei .
                                     sursa video :YouTube  
In grupa B,la Paris s-au disputat urmatoarele partide :In prima partida echipa Sloveniei a fost invinsa categoric cu scorul final de 5-1 de catre echipa Norvegiei ,o partida cu un istoric favorabil doar echipei Norvegiei .
                                    
                                sursa video :YouTube 
A doua partida a fost asteptata cu interes de publicul spectator ,si asta pentru ca echipa gazda Franta a intalnit echipa Elvetiei ,pe care a reusit sa o invinga la loviturile de departajare cu scorul final de 4-3(01-0)(0-2)(2-1)(0-0)(0-0)(0-1),golul victoriei echipei Frantei a fost inscris de numarul 14.da Costa Stephane in minutul 65:00.
                           
                     sursa video :YouTube