sâmbătă, 6 mai 2017

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata-Divizia de Top 2017-Köln si Paris -Germania invinge USA si Canada invinge Cehia in ziua 1.

A  inceput Campionatul Mondial de Hochei pe gheata -Divizia de Top editia cu numarul 81, in prima zi de competitie ,ieri 5 mai 2017,s-au disputat in cele doua grupe A si B,din cele doua orase gazda Köln si Paris urmatoarele partide :
In grupa A ,pe patinoarul Lanxess Arena din Köln s-au disputat doua partide incheiate cu urmatoarele rezultate :
                                                  sursa video :YouTube
In prima partida s-au intalnit echipele Suediei si Rusiei partida castigatas de catre echipa Rusiei cu greu dupa executarea loviturilot de departajare ,scorul  final al acestei partide a fost de 2-1 in favoarea echipei Rusiei .
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :numarul 28.Lindholm Elias in minutul 14:40 pentru Suedia ,pentru echipa Rusiei au inscris :numarul 11.Andronov Sergei  in minutul 43:58 si numarul 72.Panarim Artemi a inscris golul victoriei  in minutul 65 la loviturile de departajare .
                                                   sursa video :YouTube 
In a doua partida din grupa A,s-au intalnit echipa USA si reprezentanta echipei gazda din acest an Germania ,aceasta partida a fost castigata de echipa Germaniei in timpul regulamentar de joc ,cu scorul  final de 2-1.
Echipa Germaniei obtine 3 puncte in fata unei echipe care oricand se poate bate la titlul mondial ,si aceasta fiind echipa USA .
In grupa B ,in care toate partidele se desfasoara la Paris pe patinoarul AccorHotels Arena ,s-au disputat doua partide incheiate  cu urmatoarele rezultate :
                                                      sursa video :YouTube
In prima partida s-au intalnit echipele Finlandei si Belarus ,partida terminata cu victoria echipei Finlandei care a invins in timpul regulamentar de joc cu  scorul  final de 3-2(2-0)(0-1)(1-1).
Pentru echipa Finlandei au inscris:numarul 20.Aho Sebastian in minutul 02:43,numarul  62.Osala Oskar in minutul 05:09,si numarul 19.Savinainen Veli Matti in minutul 49:15..
Pentru echipa Belarusului au inscris :numarul 17.Sarangovich Yagor in minutul 38.08 si numarul 88.Kovirshyn Yevgeni in minutul 44:32.
                                                   sursa video :YouTube
In  a doua partida disputata pe patinoarul din Paris s-au intalnit echipele Cehiei si Canadei ,partida castigata la scor de echipa Canadei care a invins cu scorul  final de 4-1 (1-0)(1-0)(2-1). 
Pentru echipa Canadei au inscris :numarul 90.O Reilly Ryan in minutul 06:09,numarul 19.Mathenson Mike in minutul 20:55,numarul 4 Barrie Tyson in minutul 54:50,si numarul 53 ,Skinner Jeff in minutul 59:18 ,
Pentru ehipa Cehiei a inscris :numarul 69.Radil Lukas in minutul 52:41.
Pentru iubitorii acestui minunat sport iata si televiziunile care vor transmite partidele de la acest Campionat Mondial al Diviziei de Top -2017.
In flux live streaming pe YouTube https://www.youtube.com/,de mentionat totusi ca acest flux live are niste restrictii fata de anumite zone geografice ,pentru a putea vedea trebuie schimbat ip-ul Pc-ului sau dispozitivului cu care doriti sa vizionati ,pentru aceasta exista retele tip VPN sau mai simplu puteti descarca gratuit SafeIP http://www.freesafeip.com/.
Pentru zona Africa :Canal+
Pentru zona Asia :China-(CCTV)),Hong Kong-I Cable Sports Limiteds,Coreea de Sud -SBS,,Malaezia-Astro,,Singapore -Singtel,Thailanda -Truevision.
Pentru Europa :Austria -ORF, TV ,Belarus TV, Bulgaria -BNT,Croaia -Sport TV,Cehia-Czech TV si IDNES.CZ,Danemarca-TV2 Danmark,Estonia-TV6 SI vIASATSport Baltic,Finlanda -MTV si YLE,,Franta-TF1 SI tv5 Monde,Canal +,si Sport +.Germania-ARD,,Sport 1,ZDF,Ungaria -AMC Network s Central Europe,Irlanda -Premier League,Italia -Fox Italia,Kazahstan -Kazahstan TV,Letonia-LNT ,TV3 SI TV6,,lLituania -TV6,Luxemburg -Sport 1,,Norvegia -NRK TV si VG TV ,,Polonia -TVP,Rusia -C1 si TNT Saratov ,Serbia -Sport TV,,Slovacia-Slovak TV,Slovenia-Sport TV,
Spania -TVE,Suedia -SVT SI TV4,,Elvetia-Canal 9 si Tele 1,Turcia-Sports TV .
Pentru zona America de Nord si de Sud :-NBC Universal si Sky Mexico .
Pentru Canada -CTV ,TNS si RDS.
Pentru Romania dupa o perioada destul de mare in care televiziunea publica din Romania nu a mai transmis un Campionat Mondial din Divizia de Top la  Hochei pe gheata ,TVR HD va transmite un numar de 28 de partide din cele 64 ,de remarcat si ca aceste partide sunt comentate de Emil Hossu Longin si Dragos Bocanaciu,doi comentatori care cunosc foarte bine acest sport .