vineri, 12 mai 2017

Campionatul Mondial de Hochei pe gheata-Divizia de Top -Köln si Paris 2017,Rusia invinge Danemarca si Canada invinge Franta in a saptea zi de competitie .

Joi 11 mai 2017,in cea de-a saptea zi de competitie de la Campionatul Mondial de Hochei pe gheata  s-au disputat patru partide ,cate doua din fiecare grupa A-Köln(Germania) si B -Paris (Franta).
La Köln pe patinoarul Lanxess Arena in prima partida s-au intalnit echipele Rusiei si Danemarcei ,partida castigata fara mari probleme de nationala Rusiei cu scorul final de 3-0(0-0)(3-0)(0-0).repriza a doua a fost devastatoare pentru nationala Danemarcei care a primit trei goluri  ,si eforturile din prima repriza  si a treia ,cand au rezistat si nu au primit gol ,au devenit nule.
                                      sursa video :YouTube
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :numarul 55.Kiselevich Bogdan in minutul 35:36,numarul 16.Polontnikov Sergei in minutul 35:54,si numarul 97.Gusev Nikita in minutul 36:46.  
In a doua partida disputata pe Lanxess Arena echipa Suediei a invins echipa Letoniei cu scorul final de 2-0(1-0)(0-0)(1-0),in aceasta partida jucatorii suedezi au castigat prima si ultima repriza cu o diferenta de un gol fara sa primeasca niciunul ,si au castigat cele trei puncte .
                                     sursa video :YouTube 
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :numarul 92.Landeskog Gabriel in minutul 09:13 si numarul 29.Lindholm Elias in minutul 56:42.
                                     sursa video :YouTube
La Paris ,in grupa B in prima partida echipa Cehiei a invins echipa Norvegiei in Overtime ,prin golul inscris in minutul 61:25,de numarul 43.Kovar Jan 
In cea de-a doua partida echipa Canadei a reusit sa castige partida cu echipa Frantei ,in timpul regulamentar de joc dar nu fara mici emotii ,scorul  final al acestei partide a  fost de 3-2(1-1)(1-1)(1-0).dupa doua reprize terminate la egalitate echipa Canadei a reusit sa se desprinda in cea de-a treia repriza si sa invinga echipa tari gazda la diferenta de doar un gol ,dar care a fost de ajuns ca cele trei puncte sa fie ale canadienilor ,desi echipa Frantei a avut o evolutie foarte buna in aceasta partida si a reusit sa joace de la egal la egal cu detinatoarea titlului mondial si olimpic la Hochei pe gheata .
Foarte buna si evolutia portarului francez Florian Hardy in varsta de 32 de ani ,care pana la aceasta partida a aratat ca este un portar de mare clasa ,si si-a salvat echipa in multe situati, in care golul era ca si facut sa intre in poarta .
La aceasta partida au asistat aproximativ 14.500 spectatori ,si se pare ca  francezii incep sa descopere acest sport si sa vina din ce in ce mai multi la partidele de Hochei pe gheata .
                                     sursa video :YouTube
Golurile echipei Canadei au fost inscrise de catre :numarul 90.O Reilly Ryan in minutul 05:19,numarul 28 Giroux Claude in minutul 39:11 si numarul 44.Vlasic Marc Edouard in minutul 42:22.
Pentru echipa Frantei au inscris :nuamrul 44.Dame Malka Olivier in minutul 09:00, numarul 9 .Fleury Damien in minutul 21:37.
Iata si componenta celor doua echipe la aceasta partida :
Canada :Johnson Chad-portar
Linia 1:Demers Jason ,Vlasic Marc Edouard ,Duchene Matt,Scheifele Mark ,OReilly  Ryan 
Linia 2:de Haan Calvan ,Lee Chris ,Giroux Claude ,Mackinnon  Nate,Skinner Jeff.
Linia 3:Morrisey Josh,Matherson Mike,Coutrier Sean,Simonds Wayne,Killorn Alex.
Linia 4:Schenn Brayden,Konecny Travis,Marner Mitch ,Point Brayden .
Franta :Hardy Florian si Ronan Qiemener -portarii.
Linia 1:Auvitu Yohann,Hecquefeuille Kevin,da Costa Stephane,Rousel Antoine,Bellenare Pierre 
Linia 2:Manavian Antonin,Besch Nicolas,Fleury Damien,Treille Sacha,da Costa Teddy.
Linia 3:Janil Jonathan ,Dame Malka Olivier ,Bouvet Maurin,Douay Floran,Perret Jondann
Linia 4:Chakiachvili Florian ,Meunier Laurean ,Claoreaux Valentin ,Ritz Nicolas ,Rech Anthony