joi, 19 mai 2016

Coca Cola sponsor la Campionatul Mondial de Hochei pe gheata din Rusia 2016.

Anul acesta la cel mai important eveniment din hocheiul mondial ,unde se intalnesc cele mai bune echipe de Hochei pe gheata din lume in afara clasicului de acum si principalului sponsor ,producatorul auto Skoda ,un alt sponsor de renume este prezent la aceasta importanta competitie .
Este vorba de firma Coca Cola care a semnat la Moscova ,parteneriatul cu Federatia Rusa de Hochei pe gheata ,la ceremonia oficiala au participat Ljubo Grujic (directorul general al firmei Coca Cola pentru Rusia si Belarus) si Vladislav Tretyak celebrul portar al nationalei Rusiei care in prezent este presedinte al Federatiei Ruse de Hochei pe gheata(RHF).
In calitate de partener Coca Cola Rusia va asigura pe toata durata desfasurari Campionatului Mondial ,apa si bauturile racoritoare care sunt specifice  firmei .
De produsele oferite de firma Coca Cola vor beneficia jucatorii,organizatorii,voluntarii si spectatorii prezenti la cele 64 de partide care se vor disputa la acest important eveniment sportiv.
Din acest an Coca Cola este sponsorul si KHL ,(Liga Continentala de Hochei ),aceasta liga a fost infintata in 2008 ,la inceput a avut 24 de cluburi inscrise ,din sezonul 2015/2016 aceasta liga cuprinde 28 de cluburi din 7 tari ,precum Rusia ,Belarus,Kazahstan ,Letonia,Slovacia,Finlanda si Croatia.,cele mai multe echipe din acesta liga provin din Rusia .